Smartcity-IoT

Industry Tiny

Elke machine of installatie op afstand schakelen en monitoren.

Nooit meer omkijken naar de bediening van apparaten in het veld?

Met de Industry Tiny kunt u elke gewenste machine of installatie op afstand schakelen en monitoren middels LoRaWAN. De Industry Tiny kan worden gekocht in drie varianten: één met digitale in- en outputs, één met analoge in- en outputs (0 – 10 V) en tenslotte één variant die beschikt over RS485. 
Hierdoor kunt u vrijwel elke denkbare machine of installatie aansluiten op de Industry Tiny: waarbij u alerts kunt instellen wanneer een input of output verandert buiten de door bepaalde grenswaardes. 
Daarnaast beschikt de Industry Tiny over een kleine back-up voeding die het mogelijk maakt om door de Tiny stroomuitval van een specifieke machine of installatie te detecteren. In dat geval stuurt de Tiny over LoRaWAN een bericht, waardoor u als gebruiker direct op de hoogte bent gesteld. 

Machines en installaties waarmee de Tiny onder meer al zijn toegepast zijn: sproei-installaties, dakventilatoren, stroomkasten/generatoren en kWh meters. 

Altijd en overal bereik

Onze sensoren sturen de data naar het gewenste eindpunt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een IoT-netwerk. Welk netwerk server hiervoor het meest geschikt is, hangt af van onder andere het type sensor, de meetfrequentie en de omgeving. Wij bieden diverse netwerkoplossingen op basis van LoRaWAN aan, zoals:

  • Volledig private;
  • Openbaar: bijvoorbeeld via The Things Network;  
  • Openbaar en mét support: via KPN. 
Lees hier meer over onze netwerk & connectiviteit oplossingen.

Voordelen van onze Industry Tiny.

LoRaWan Class A of Class C

Voor een zo kort mogelijke reactietijd tussen het schakelen vanuit het dashboard en het te schakelen object is het ook mogelijk om de Tiny met Class C aan te schaffen. 

Industriële behuizing

Omdat het bij veel installaties een robuuste uitvoering noodzakelijk is wordt de Tiny standaard geleverd met een DIN-rail behuizing en stevige schroefcontacten. 

Configureerbaar

Voorafgaand aan het aanschaffen van de Industry Tiny kunt u de variant uitkiezen die het beste aansluit bij uw toepassing: digitale I/O’s, analoge I/O’s of RS485 én de combinatie tussen I/O’s: zoals twee inputs, twee outputs of één in- én één output. 

Uitbreidbaar

Indien gewenst kan in overleg met Teneo de Industry Tiny ook worden uitgebreid met verschillende Tiny’s: zodat het aantal I/O’s verder uitgebreid kan worden of verschillende combinaties tussen de varianten van de Tiny gemaakt kunnen worden.