Klimaatsensor.

Vat krijgen op hittestress in uw dorp op stad?

Met de klimaatsensor kan zowel binnenshuis als buitenshuis de temperatuur en luchtvochtigheid van de directe omgeving worden gemeten en inzichtelijk worden gemaakt. 

Omdat de sensor is uitgerust met een batterij kan deze overal worden opgehangen of neergezet 

Doordat LoRaWAN een laag stroomverbruik heeft is het mogelijk om met 1 sensor meerdere jaren te gebruiken zonder de batterij te wisselen. Verder is de sensor draadloos oplaadbaar, mocht de batterij toch leeg raken na verloop van tijd. De sensor geeft uit zichzelf ruim van te voren een melding aan de gebruiker dat hij bijna leeg is waardoor u genoeg heeft om actie te ondernemen. Daarbij heeft u als gebruiker de mogelijkheid om de sensor te verwisselen met een andere sensor en hem vervolgens draadloos te laden, zodat u geen downtime van de metingen hebt. 

Altijd en overal bereik

Onze sensoren sturen de data naar het gewenste eindpunt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een IoT-netwerk. Welk netwerk server hiervoor het meest geschikt is, hangt af van onder andere het type sensor, de meetfrequentie en de omgeving. Wij bieden diverse netwerkoplossingen op basis van LoRaWAN aan, zoals:

  • Volledig private;
  • Openbaar: bijvoorbeeld via The Things Network;  
  • Openbaar en mét support: via KPN. 
Lees hier meer over onze netwerk & connectiviteit oplossingen.

Voordelen van onze complete klimaatoplossing.

Sensoren, applicatie & connectiviteit.

Flexibel op te hangen

Door het kleine formaat van de klimaatsensor kunt u deze ophangen waar u wilt: denk bijvoorbeeld aan lantaarnpalen, bomen, hekken, gebouwen en nog veel meer. 

Lange accuduur

De sensor heeft een accuduur van 5 jaar bij het vesturen van 1 meting per dag. Hierdoor kunt u de sensor één keer installeren en heeft u er vervolgens geen omkijken meer naar. 

Configureerbaar op afstand

Door middel van het versturen van LoRaWAN downlinks via IoT Connect is het mogelijk om op afstand diverse instellingen te veranderen, zoals het meet- en zendinterval en nog veel meer. 

Indoor én outdoor

Door de toepassing van deze behuizing is de sensor zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. Hiermee beschikt u over een multi-inzetbaar product. 

Maak laagdrempelig kennis met onze klimaatoplossing. Al vanaf €10,75 per maand en een eenmalige start fee.*

Gebruik van klimaatsensor en data.

Smart city platform IoT Connect.

Onbeperkte connectiviteit (fair use).

Turn key oplevering van sensoren in platform.

Remote support en ondersteuning.

* De start fee wordt bepaald op basis van het aantal en de gewenste sensortype(s).