Smartcity-IoT

Over ons

Hoogwaardige Smart City oplossingen met impact.

Wij ontwikkelen, produceren en onderhouden kant-en-klare Smart City
& IoT-toepassingen.

SmartCity-IoT is een samenwerkingsverband tussen Teneo IoT BV en Flexyz BV. Beide bedrijven werken al meer dan 5 jaar samen op het gebied van de Smart City. Tezamen ontwikkelen ze hoogwaardige Smart City oplossingen. Oplossingen waarbij sensorfunctionaliteiten en applicatie opmaat met elkaar worden verbonden. Hierdoor zijn de sensoroplossingen van SmartCity-IoT onderscheidend in de markt.

Wat wij doen.

Onze sensoren komen van Nederlandse bodem en zijn veelal draadloos oplaadbaar, Wel zo duurzaam! Sensoren en applicatie zijn optimaal geïntegreerd waardoor optimale resultaten kunnen worden bereikt voor ieder (bedrijfs)proces.

Beheer eenvoudig alle sensoren en monitor sensordata in het analyse dashboard van IoT Connect. Ontvang periodieke statusupdates en ontsluit relevante informatie naar andere systemen of belanghebbende. De app is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. 

Wij bieden voor vele implementaties het juiste type netwerk. Dit doen we samen met onder andere onze partner KPN Things. Ook bieden wij openbare of juist private netwerkoplossingen. Hiervoor plaatsen we, indien nodig, eigen gateways.

Sluiten onze standaard (sensor)oplossingen onvoldoende aan op uw wensen? Of heeft u een geheel nieuw vraagstuk? Onze hardware (sensor) en software ontwikkelteams leveren maatwerk tot op de millimeter. 

Over Flexyz

Flexyz BV is een maatwerk IT-bedrijf dat investeert in een lange termijn relatie met haar klanten. Door het ontwikkelen van innovatieve IT-oplossingen helpt Flexyz al 20 jaar organisaties om te excelleren. Flexyz biedt geïntegreerde maatsoftware, netwerkinfrastructuur en hostingdiensten. Het is volledig afgestemd op de bedrijfsprocessen van de klant en is gecertificeerd volgens ISO 9001 en -27001. Het ontwikkelen met open standaarden geeft de klant een integrale oplossing voor hun bedrijfsproces(sen) en de voordelen hiervan zijn dat het maatwerk wordt geleverd door innovatieve technologie, compatibiliteit en interoperabiliteit.

Over Teneo

Teneo IoT is opgericht in 2016 met het doel om Internet of Things in te zetten om bedrijven en organisaties slimmer te maken. Hiervoor ontwikkelt Teneo IoT in huis hardware en firmware. De producten van Teneo maken gebruik van LoRaWAN, een netwerk dat onder andere door laag stroomverbruik en lange afstand communicatie zeer geschikt is voor sensoren. Door deze voordelen kan Teneo IoT  producten ontwikkelen die jarenlang mee kunnen gaan op 1 batterij. Aan de hand van deze data kunnen processen en objecten worden gemonitord waardoor  procesoptimalisatie kan worden toegepast,  klanttevredenheid worden verhoogd en nieuwe verdienmodellen worden gecreëerd. 


Inou heideman 

Teneo


Robin Schapink

Flexyz

Waar we voor staan bij SmartCity-IoT.

Kwaliteit.

Kwalitatief hoogwaardige en schaalbare oplossingen 
van Nederlandse bodem.

Betrouwbaarheid.

Privacy en beveiliging van de data zitten versleuteld in onze oplossingen.

Samenwerken.

Uw partner voor Internet of Things en Smart City oplossingen in de publieke ruimte.

Impact.

Een sensor-oplossing moeten meer zijn dan enkel een nieuwe databron. Het aanjagen van positieve impact is waar het om draait.

Achter de schermen bij SmartCity-IoT.

Meer weten over de mogelijkheden van onze Smart City oplossingen?

Wij vertellen u er uiteraard graag meer over.