Smartcity-IoT

Over ons

Hoogwaardige Smart City oplossingen met impact.

Wij ontwikkelen en onderhouden kant-en-klare Smart City & IoT-toepassingen.

SmartCity-IoT is een product van Flexyz BV. Sinds 2017 ontwikkelt en levert het bedrijf kant-en-klare IoT-oplossingen voor in de buitenruimte. Deze oplossing bestaan uit sensoren, connectiviteit en een dashboard. Hierbij werkt het bedrijf samen met verschillende hoogwaardige sensorproducenten om tot de beste, domeinspecifieke, oplossingen te komen. Dit doen we voor onder andere de volgende domeinen;

  • Afval (boven en ondergrondse afvalcontainers)
  • Groenbeheer (o.a. bodemvochtmetingen)
  • Watermanagement (o.a. peilbuizen, waterstanden, aansturing van pompen)
  • Luchtkwaliteit

De aansturing van sensoren en de weergave van de informatie gebeurd vanuit het eigen IoT-platform IoT Connect. Hiermee leveren we een eenduidige wijze waarop data vanuit verschillende soorten sensoren wordt gevisualiseerd. Ook bieden we maatwerktrajecten voor specifieke digitaliseringsvraagstukken. 

Over Flexyz

Flexyz BV is een maatwerk IT-bedrijf dat investeert in een lange termijn relatie met haar klanten. Door het ontwikkelen van innovatieve IT-oplossingen helpt Flexyz al 20 jaar organisaties om te excelleren. Flexyz biedt geïntegreerde maatsoftware, netwerkinfrastructuur en hostingdiensten. Het is volledig afgestemd op de bedrijfsprocessen van de klant en is gecertificeerd volgens ISO 9001 en -27001. Het ontwikkelen met open standaarden geeft de klant een integrale oplossing voor hun bedrijfsproces(sen) en de voordelen hiervan zijn dat het maatwerk wordt geleverd door innovatieve technologie, compatibiliteit en interoperabiliteit.

Wat wij doen.

Sensoren.

Onze sensoren komen van Nederlandse bodem en zijn veelal draadloos oplaadbaar, Wel zo duurzaam! Sensoren en applicatie zijn optimaal geïntegreerd waardoor optimale resultaten kunnen worden bereikt voor ieder (bedrijfs)proces.

Data platform

Beheer eenvoudig alle sensoren en monitor sensordata in het analyse dashboard van IoT Connect. Ontvang periodieke statusupdates en ontsluit relevante informatie naar andere systemen of belanghebbende. De app is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. 

Connectiviteit

Wij bieden voor vele implementaties het juiste type netwerk. Dit doen we samen met onder andere onze partner KPN Things. Ook bieden wij openbare of juist private netwerkoplossingen. Hiervoor plaatsen we, indien nodig, eigen gateways.

Maatwerk IoT & Smart City toepassingen

Sluiten onze standaard (sensor)oplossingen onvoldoende aan op uw wensen? Of heeft u een geheel nieuw vraagstuk? Onze hardware (sensor) en software ontwikkelteams leveren maatwerk tot op de millimeter. 


Robin Schapink

Flexyz

Waar we voor staan bij SmartCity-IoT.

Kwaliteit.

Kwalitatief hoogwaardige en schaalbare oplossingen 
van Nederlandse bodem.

Betrouwbaarheid.

Privacy en beveiliging van de data zitten versleuteld in onze oplossingen.

Samenwerken.

Uw partner voor Internet of Things en Smart City oplossingen in de publieke ruimte.

Impact.

Een sensor-oplossing moeten meer zijn dan enkel een nieuwe databron. Het aanjagen van positieve impact is waar het om draait.

Achter de schermen bij SmartCity-IoT.

Meer weten over de mogelijkheden van onze Smart City oplossingen?

Wij vertellen u er uiteraard graag meer over.