Over ons.

SmartCity-IoT is een samenwerkingsverband tussen Teneo IoT BV en Flexyz BV. Beide bedrijven werken al meer dan 5 jaar samen op het gebied van de Smart City. Tezamen ontwikkelen ze hoogwaardige Smart City oplossingen. Oplossingen  waarbij sensorfunctionaliteiten en applicatie opmaat met elkaar worden verbonden. Hierdoor zijn de sensoroplossingen van SmartCity-IoT onderscheidend in de markt.

Over Teneo

Teneo IoT is opgericht in 2016 met het doel om Internet of Things in te zetten om bedrijven en organisaties slimmer te maken. Hiervoor ontwikkelt Teneo IoT in huis hardware en firmware. De producten van Teneo maken gebruik van LoRaWAN, een netwerk dat onder andere door laag stroomverbruik en lange afstand communicatie zeer geschikt is voor sensoren. Door deze voordelen kan Teneo IoT  producten ontwikkelen die jarenlang mee kunnen gaan op 1 batterij. Aan de hand van deze data kunnen processen en objecten worden gemonitord waardoor  procesoptimalisatie kan worden toegepast,  klanttevredenheid worden verhoogd en nieuwe verdienmodellen worden gecreëerd. 

Over Flexyz

Flexyz BV is een maatwerk IT-bedrijf dat investeert in een lange termijn relatie met haar klanten. Door het ontwikkelen van innovatieve IT-oplossingen helpt Flexyz al 20 jaar organisaties om te excelleren. Flexyz biedt geïntegreerde maatsoftware, netwerkinfrastructuur en hostingdiensten. Het is volledig afgestemd op de bedrijfsprocessen van de klant en is gecertificeerd volgens ISO 9001 en -27001. Het ontwikkelen met open standaarden geeft de klant een integrale oplossing voor hun bedrijfsproces(sen) en de voordelen hiervan zijn dat het maatwerk wordt geleverd door innovatieve technologie, compatibiliteit en interoperabiliteit.

Waar we voor staan.

Kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardige en schaalbare oplossingen van Nederlandse bodem.

Betrouwbaarheid

Privacy en beveiliging van de data zitten versleuteld in onze oplossingen.

Samenwerken

Uw partner voor Internet of Things en Smart City oplossingen in de publieke ruimte.

Impact

Een sensor-oplossing moeten meer zijn dan enkel een nieuwe databron. Het aanjagen van positieve impact is waar het om draait. 

Achter de schermen.

Kennis maken?
Kom in contact met één van onze collega’s.