LoRaWAN® World Expo 6-7 juli, 2022

Woensdag 6 en donderdag 7 juli staan wij op één van de grootste LoRaWAN evenementen ter wereld. Namelijk het LoRaWAN World Expo in Parijs. Tijdens dit evenement komen de belangrijkste spelers op het gebied van LoRaWAN oplossingen bij elkaar. 

Op het evenement zijn meer dan 80 sprekers, een groot aantal standhouders en staat er de bekende “Wall of Fame”. Aan deze fysieke muur hangen alle IoT-oplossingen van de aanwezige partijen, zo ook onze vulgraadsensor en CO2 stoplichtOp deze manier kunnen geïnteresseerde op een laagdrempelige manier kennis maken met de verschillende sensoren, waaronder die van ons. 

Om de bezoekers ook ons achterliggende smart city platform IoT Connect te kunnen tonen, zijn de vulgraadsensor en het CO2 stoplicht uitgerust met een QR-code. Deze QR is gekoppeld aan de publieke IoT Connect pagina van de betreffende sensor. Standaard is de sensordata enkel toegankelijk voor gebruikers met een IoT Connect account, maar via onze ‘Publieke pagina’ functie maken we het eenvoudig mogelijk om de informatie van specifieke sensoren, op een begrijpelijke manier, ook publiekelijk toegankelijk te maken. Handig om bijvoorbeeld het actuele CO2 niveau uw vergaderruimte laagdrempelig te delen met de gebruikers van de ruimte.  

Wilt u op de hoogte blijven van de meeste interessante ontwikkelingen die wij zijn tegen gekomen in Parijs? Abonneer u dan nu op onze nieuwsbrief via het onderstaande formulier.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, ontwikkelingen en interessante projecten.