Evenement – Toekomst in de praktijk

Op 20 februari zijn wij aanwezig op de Regiobijeenkomst Innovatief en datagedreven werken: ‘What’s in it for me?’ Georganiseerd door de gemeente Kapelle.

Technologische ontwikkelingen vormen de maatschappij en volgen zich in een rap tempo op. Dit vraagt iets van u als specialist. Informatievoorziening lijkt altijd sneller, beter en slimmer te kunnen en de burger verwacht dit ook. Het effectief gebruikmaken van beschikbare techniek is daarom cruciaal.

Op 20 februari geven we daarom concrete voorbeelden van veelbelovende ontwikkelingen die u de volgende dag direct kunt inzetten binnen uw organisatie. Geen verhalen vol technische details, maar praktische demonstraties van de wereld van morgen. U gaat naar huis met direct toepasbare kennis die u nergens anders vindt. 

De dag staat in het teken van succesvolle voorbeelden van de inzet van technologie bij vooruitstrevende organisaties. Leerzaam, tastbaar en makkelijk inzetbaar.

Het programma bestaat uit een spreekgedeelte, marktgedeelte en werkgedeelte. Tijdens dit ‘uitstapje naar de toekomst’ wordt u verzorgd en begeleid door gastvrouw Linda van Duiven van de gemeente Kapelle en gastheer Roel Ottens van Telengy.