SmartCity-IoT op de Vakbeurs Openbare Ruimte – Dit kunt u verwachten.

Woensdag 27 en donderdag 28 september staan wij op de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs Utrecht. Wij staan hier met verschillende sensoroplossingen. Tijdens deze twee dagen kunt u het volgende van ons verwachten:

Lancering collectieve duurzaamheidspilot voor 10 Gelderse gemeenten
Vrijwel iedere gemeente werkt aan ambitieuze doelen op het gebied van CO2-reductie, het maken van beleid met behulp van een ‘digital twin’ of het bevorderen van datagedreven besluitvorming. Dit zijn grote thema’s welke opgeknipt moeten worden in kleine, uitvoerbare taken. 

Maar ook deze kleinere taken vragen om een constante stroom van relevante data om ze effectief aan te kunnen pakken. Maar waar haal je deze informatie voor jouw domein of afdeling vandaan? Hoe pas je deze informatie in in je organisatie? En het belangrijkste, hoe zorg je dat collega’s in verschillende lagen van de organisatie gestimuleerd en geënthousiasmeerd worden om mee te doen? 

In de afgelopen jaren heeft SmartCity-IoT by Flexyz met meerdere gemeenten samengewerkt om sensor-pilots op te zetten gericht op de thema’s water, afval, luchtkwaliteit, mobiliteit of groen(beheer). Deze pilots bleken uitermate effectief om gemeentelijke afdelingen, en haar stakeholders, kennis te laten maken met de mogelijkheden van data uit bijvoorbeeld de vulgraad-, bodemvocht- en klimaatsensoren. Bijna alle pilots dragen tegenwoordig structureel bij aan de informatievoorziening binnen de deelnemende gemeenten. 

Groter denken, kleiner doen
Met de introductie van de collectieve duurzaamheidspilot, bieden we gemeentelijke afdelingen de mogelijkheid om de ambitieuze doelen terug te brengen naar kleine uitvoerbare (pilot)projecten. 

Er zijn tien beschikbare plaatsen, omdat de groep groot genoeg moet zijn voor collectief leren, maar ook klein genoeg om effectief te kunnen samenwerken. Samen staan we niet alleen sterker, maar ook slimmer! 

Lezing
Meer weten over onze duurzaamheidscampagne? Kom langs bij een van onze lezingen op woensdag om 11:30 in Lezingenzaal 1 of op donderdag 28 september om 13:45 in Lezingenzaal 2

Live demo’s
Wilt u meer weten over onze Smart City oplossingen in de buitenruimte? Bezoek dan zeker onze stand 3.4.01 in hal 3. Wij vertellen u graag meer over onze sensor oplossingen voor het slim en duurzaam samenwerken in de openbare ruimte.

Inspiratiesafari langs onze partner stands
Bezoek onze partner stands. Op de beurs staan ook verschillende partners van ons. Zij vertellen uit eerste hand hun ervaringen met onze domein specifieke sensor oplossingen. Deze partners zijn te herkennen aan het bordje met de tekst ‘Wij zijn partner van smartcity-iot’.

Lees onze klantverhalen in diverse referentiecases.

Krijg live demo’s van onze Smart City app ‘IoT Connect’.

Bezoek ook de stands van onze domein specifieke partners.

Wilt u ook de Vakbeurs Openbare Ruimte bezoeken in Utrecht?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang de toegangskaarten in uw mailbox.

Aanmelden Vakbeurs Openbare Ruimte 2023