Smartcity-IoT

Finalist in de KVK Innovatie Top 100! 🎉

Met trots kunnen we aankondigen dat SmartCity-IoT één van de 100 finalisten is in de KVK Innovatie Top 100! Onze bodemvochtoplossing, gecombineerd met de route module voor gerichte watergiftes, is opgemerkt als een belangrijke innovatie voor stedelijke vergroening. Dit is een geweldige erkenning voor ons team en onze missie om steden groener, gezonder en duurzamer te maken.

Slimme technologie voor groene steden

Onze oplossing verzamelt bodemvochtdata van jong aangeplante bomen via bodemvochtsensoren in de applicatie IoT-Connect. Wat deze innovatie uniek maakt, is de slimme koppeling tussen bomen mét en zonder bodemvochtsensoren, wat zorgt voor een volledig beeld van de vochtbehoefte van alle bomen in de stad. Met deze data maakt onze route module gerichte watergeefroutes, zodat alleen die bomen bewaterd worden die het echt nodig hebben.

Bijdrage aan een betere wereld

Deze innovatie gaat verder dan alleen het verzorgen van bomen; het draagt bij aan een groenere en gezondere leefomgeving voor stedelijke bewoners. Door water efficiënter in te zetten, verminderen we waterverbruik en CO2-uitstoot en creëren we een duurzamere stad. Jong aangeplante bomen spelen een cruciale rol in het verbeteren van de luchtkwaliteit, bieden schaduw, en verhogen de esthetische waarde van de stedelijke omgeving. 

Jouw stem maakt het verschil

Het is een geweldige erkenning en we zijn ontzettend blij dat onze innovatie is opgemerkt. Maar… we hebben jullie hulp nodig om nog een stap verder te komen! Jouw stem kan ons helpen om nog verder te komen en onze impact te vergroten. Stem op ons en help ons steden nog groener en duurzamer te maken!