Ontdek de toekomst van slimme steden op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2024

Op woensdag 25 en donderdag 26 september staan wij in de Jaarbeurs Utrecht om je te verwelkomen met onze innovatieve sensoroplossingen. Bezoek ons op stand 3.4.01 in hal 3 voor doorlopende live demo’s en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan een slimme, duurzame openbare ruimte. 

Slim stadsbeheer in actie: Lezingen over datagestuurde innovaties

Tijdens de beursdagen presenteert onze collega Robin Schapink twee inspirerende lezingen over datagestuurd beheer van stedelijke omgevingen. Op woensdag 25 september om 13:00 uur in Julianazaal 1 deelt Robin zijn inzichten over “Datagestuurd watergeven aan bomen in tijden van schaarste“. Ontdek hoe slimme technologie helpt om bomen efficiënt en duurzaam van water te voorzien, zelfs in perioden van droogte.

Op donderdag 26 september om 13:45 uur in Julianazaal 2 zal Robin spreken over “Datagestuurd ledigen van afvalbakken – de juiste technologiemix“. Leer hoe een slimme combinatie van technologieën kan bijdragen aan efficiëntere afvalinzameling en een schonere, duurzamere stad. 

We nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en inspiratie op te doen voor uw eigen projecten!

Live demo’s op onze stand

Wil je meer weten over onze Smart City oplossingen? Kom langs bij onze stand en laat je informeren over onze innovatieve oplossingen.

  • Vulgraadsensoren in afvalbakken: Optimaliseer afvalinzameling door real-time vulgraadmonitoring.
  • Vulgraadsensoren in silo’s: Voorkom tekorten met nauwkeurige vulgraadmetingen.
  • Bodemvochtsensoren: Beheer groenvoorzieningen efficiënt met real-time bodemvochtdata.
  • Fijnstofsensoren: Meet en beheer luchtkwaliteit met onze precieze fijnstofmonitoring.
  • CO2 sensoren: Real-time monitoring van CO2-niveaus voor een gezond binnenklimaat.
  • Klimaatsensoren: Houd temperatuur, luchtvochtigheid en andere klimaatgegevens in de gaten, perfect voor het in kaart brengen van hittestress.
  • Waterpeilsensoren in overstortkolken: Voorkom wateroverlast met nauwkeurige waterpeilmetingen.
  • Waterpeilsensoren in peilbuizen: Monitor op afstand de grondwaterstanden, cruciaal voor waterbeheer en het voorkomen van overstromingen..
  • People counter: Tel het aantal mensen in een bepaalde ruimte of gebied.
  • Traffic counter: Registreer en analyseer verkeersstromen voor het beheren van verkeersdrukte en het verbeteren van de mobiliteit in stedelijke omgevingen.
  • Navigatie app: Speciaal ontworpen voor het efficiënt plannen van routes langs volle afvalbakken en bomen die dringend water nodig hebben. 

Bezoek ook onze partnerstands

Onze partners zijn te vinden op de beurs en kunnen je alles vertellen over specifieke sensoroplossingen voor jouw domein. Zoek het bordje ‘Wij zijn partner van SmartCity-IoT‘ en ontdek hoe zij jouw projecten kunnen versterken.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te ontdekken hoe we jouw stad of organisatie slimmer en duurzamer kunnen maken. Tot dan!